Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Αθωώθηκαν οι 17 Βρετανοί που συνελήφθησαν στα Μάλια.


Αθωώθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, οι 17 Βρετανοί που συνελήφθησαν στα Μάλια, όπου περιφέρονταν ενδεδυμένοι τα ράσα των καθολικών καλογραιών και σταυρούς, κάτω από τα οποία επιδείκνυαν γυναικεία εσώρουχα που φορούσαν.
Με την ίδια περιβολή πλην των σταυρών και των γυναικείων εσωρούχων, εμφανίστηκαν στο Δικαστικά Μέγαρο Ηρακλείου.
Αρχικά μετέβησαν στο γραφείο του Εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για πρόκληση σκανδάλου από κοινού και τους παρέπεμψε στο αυτόφωρο. Εκεί ωστόσο αθωώθηκαν καθώς δεν υπήρξε καμιά κατάθεση μάρτυρα, που να ανέφερε σκανδαλισμό από την πράξη τους. Οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν ότι ήταν λάθος τους, αρνήθηκαν ότι ήθελαν να σκανδαλίσουν, υποστήριξαν ότι απλά ήθελαν να διασκεδάσουν και δήλωσαν κατηγορηματικά ότι αυτό που έκαναν απαγορεύεται στην πατρίδα τους, για την οποία αναχωρούν "σύντομα".
Δεν κρίνουμε την δικαιοσύνη και δεν σχολιάζουμε την απόφαση του δικαστηρίου(εξάλλου εφαρμογή του νόμου κάνουν) αλλά απλά κάποτε πρέπει κάποιοι να σταματήσουν να παίζουν τα παιγνίδια τους.
Κάθε χρόνο οι ίδιες ιστορίες, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Κάποιοι κρατάνε ισορροπίες και αυτό είναι που φαίνεται σε τελική ανάλυση.
Ας πάρουν τα μέτρα που πρέπει και να σταματήσουν να μας κοροιδεύουν.
Οι αρμόδιοι πρέπει να στρέψουν τις όποιες κινήσεις τους, συντονισμένα και οργανωμένα στους πραγματικούς υπεύθυνους των όλων ακραίων καταστάσεων και όχι σπασμωδικές κινήσεις για να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails