Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τσάβες: Ομπάμα, στείλε εμβόλια και όχι στρατιώτες στην Αϊτή.


Οι ΗΠΑ να στείλουν φάρμακα και εμβόλια και όχι στρατιώτες στην Αϊτή, είπε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, κατηγορώντας την Ουάσινγκτον ότι εκμεταλλεύτηκε το σεισμό ως πρόσχημα για «ιμπεριαλιστική κατοχή» της χώρας.
«Ομπάμα, στείλε εμβόλια», ανέφερε χαρακτηριστικά, στη διάρκεια της εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής του και πρόσθεσε: «Kάθε στρατιώτης που στέλνεις, θα έπρεπε να κρατά εμβόλια αντί για χειροβομβίδες και αυτόματα όπλα».

Υπενθυμίζεται ότι στην Αίτή στάλησαν 13.000 Αμερικανοί στρατιώτες, για να συντονίσουν τις ενέργειες και να βοηθήσουν τη χώρα....Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα της αμερικανικής βοήθειας σε φάρμακα και ιατρικό προσωπικό. Οι Αμερικανοί γιατροί δεν καταφέρνουν να βρίσκουν ασθενείς, είπε, «γιατί φοβούνται. Κάθονται και περιμένουν να τους έρθουν έτοιμοι οι τραυματίες, ενώ οι γιατροί από Κούβα και Βενεζουέλα χώνονται και οι ίδιοι μέσα στα χαλάσματα και αγωνίζονται μαζί με τους διασώστες να εντοπίσουν και να σώσουν εγλωβισμένους».

2 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Mια χαρά τα λέει ο Τσάβες!!!
Δεν αμφισβητώ ότι έτσι όπως τα περιγράφει συμπεριφέρονται οι Αμερικανοί..

busy bee είπε...

Καλησπέρα kariatida62
Κάποιοι αντιστέκονται.
Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι φωνές, κάποιοι άλλοι ούτε ακούν ούτε βλέπουν.

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails