Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Έχουν κυρήξει πόλεμο - Όλοι στο δρόμο του αγώνα!

Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει κατεβάσει τα βρακιά στους “ευρωπαίους εταίρους” και στους νεκροθάφτες του ΔΝΤ. Αυτές τις μέρες ανακοινώνουν την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στο Δημόσιο, περικοπές σε δώρα και επιδόματα στον ιδιωτικό τομέα και τους συνταξιούχους, νέα αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ και των υπολοίπων έμμεσων φόρων.
Δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τίποτε όρθιο! Τα κοράκια της Κομισιόν και του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου έχουν κάνει απόβαση και έχουν βάλει στο μάτι το δημόσιο πλούτο της χώρας, μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα και κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει γίνει υπάλληλος τους. Συγκυβερνά με την ΝΔ και το ΛΑΟΣ και επιδιώκει για χάρη του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, να υποθηκεύσει την ζωή μας, το παρόν και το μέλλον μας.
Τα μέτρα της 3ης Μάρτη ήταν μόνο η αρχή. Ετοιμάζονται και για συνέχεια. Οι εντολές της Κομισιόν, του Όλι Ρεν και του Στρος Καν είναι για αυτούς κυβερνητικό πρόγραμμα και έτσι προχωράνε με γοργούς ρυθμούς νομοσχέδια που δίνουν το αποτελειωτικό χτύπημα στα ασφαλιστικά ταμεία, στις εργασιακές σχέσεις, στη δημόσια παιδεία και υγεία....Και όλα αυτά μαζί με το “μενού” του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας και περιλαμβάνει απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, απελευθέρωση των απολύσεων, ιδιωτικοποιήσεις και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.
Απέναντι σε αυτήν την επίθεση χρειάζεται η μέγιστη δυνατή συσπείρωση. Ένα πλατύ μαζικό μέτωπο αγώνα, που θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί αποφασιστικά στην επέλαση των “τανκς” του ΔΝΤ και της Κομισιόν.
Λαός και εργαζόμενοι, μπορούμε και πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας! Να αντισταθούμε! Να βάλουμε φραγμό στα εφιαλτικά τους σχέδια! Να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά - αντεργατικά τους μέτρα και το “Πρόγραμμα Βαρβαρότητας”. Να αρνηθούμε τους “μονόδρομους” που θέλουν να μας επιβάλουν. Να κάνουμε πραγματικότητα τους φόβους τους! ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
Σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε γειτονιά μπορούμε και πρέπει να οργανώσουμε την αντίσταση μας. Να σπάσουμε την τρομοκρατία των ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) και την μοιρολατρία που μας επιβάλλουν. Να σταματήσουμε να περιμένουμε το οτιδήποτε από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που συμπεριφέρονται λες και είναι γραφείο τύπου της κυβέρνησης και σαμποτάρουν τους αγώνες των εργαζόμενων. Να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη και να πούμε όχι στις λογικές που διασπούν το μαζικό κίνημα και στέλνουν τον κόσμο σπίτι του.

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΝΤ – ΕΕ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
ΚΑΤΩ ΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ»!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
antistasi.irakleiou@gmail.com

4 σχόλια:

Black~Martini είπε...

..να πληρωσουν αυτοι που τα φαγαν...Ελεος πιαα..να πληρωνω τα σπασμενα μια ζωη!! Ξυπνατε βρε..
Θα μας εξαφανισουν οι ΔοΝηΤες;;;
Αν ηξεραν αυτοι οικονομια..δεν θα εφτανε η φτωχεια σε τοσο μεγαλα ποσοστα...παγκοσμιως!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω σχόλιο,έχω ερώτηση.Τι πρέπει να γίνει τώρα;κάποια νομική διέξοδος;είμαι 2 χρόνια άνεργη χωρίς επίδομα.Δεν υπάρχει κάποιος νόμος;κάποιος νομικός για συμβουλές;καταπατούν όλους τους κανόνες;βοήθεια!!

Λωτοφάγος είπε...

Μαζί σας, παιδιά. Να τα πάρουμε πίσω.
Όμως, συγχωρέστε μου τη σχολαστικότητα, η λέξη γράφεται ΚΗΡΥΣΣΩ και όχι κυρήσσω
και το "Διεθνές" στη γενική κλίνεται "του ΔΙΕΘΝΟΥΣ"!
Το ΠΑΣΟΚ ρήμαξε ακόμα και τη γραμματική!

Ανώνυμος είπε...

Εχουν σχεδιο ολοι!![[[ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ]]]ο Γιωργακης ειναι στο[[[[ΚΟΛΠΟ]]]]ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails