Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ποιος πληρώνει τον… βαρκάρη???

Διαβάζουμε σε τοπικό ενημερωτικό site εδώ και σας μεταφέρουμε την «είδηση» ως έχει:

"Τους Δημοτικούς Συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου Χερσονήσου, το Δήμαρχο κ. Γιώργο Δανελάκη, τους Αντιδημάρχους κύριους Αλέκο Τσαπάκη και Γιώργο Παπαδάκη καθώς και όλους τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου, φιλοξενεί στο Ευρωκοινοβούλιο για τρεις μέρες, από σήμερα έως την Πέμπτη, ο Ευρωβουλευτής και τέως Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Σπύρος Δανέλης.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις Βρυξέλλες, να επισκεφτούν το Ευρωκοινοβούλιο και να περάσουν χαλαρές στιγμές με τον πρώην συνεργάτη και φίλο τους. Στο ταξίδι αυτό αστραπή, συμμετέχουν εκπρόσωποι τοπικών μέσων ενημέρωσης του νομού.
Το ταξίδι αυτό είχε υποσχεθεί στους φίλους και πρώην συνεργάτες του ο κ. Δανέλης, λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του στις Βρυξέλλες.
Το πρόγραμμα επίσκεψής τους για αύριο Τετάρτη (11/11) περιλαμβάνει περιήγηση και ξενάγηση στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς επίσης και σε διάφορα αξιόλογα μέρη και αξιοθέατα της πόλης."


Φυσικά και δεν έχουμε καμία πρόθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με το συγκεκριμένο ενημερωτικό site, αλλά σε μας γεννιούνται κάποια εύλογα-ευνόητα ερωτήματα και ίσως σε πολλούς από εσάς, όπως:
1.Η επίσκεψη – ταξίδι αστραπή, σε τι επίπεδο γίνεται?
2. Από ποια άποψη άραγε θεωρείτε είδηση το γεγονός? Και ποιος ο σκοπός του «γεγονότος»?
3.Καλά για να καταλάβουμε… όλοι φύγανε? Το «μαγαζί» το κλείσανε δηλαδή? Σύσσωμο το σώμα της δημοτικής αρχής πάει διακοπές?
4. Υπάρχει άραγε η πολυτέλεια, σε εποχές κρίσης για «χαλαρές στιγμές» τέτοιου τύπου, δημοσίων-αιρετών προσώπων,(σε τέτοιο επίπεδο)?
5.Το Ευρωκοινοβούλιο προσφέρεται για «ξενάγηση και περιήγηση» ως τι?... ως αρχαιολογικός χώρος?... ως τουριστικό θέρετρο? Και μιλάμε πάντα για τον συγκεκριμένο σκοπό του «ταξιδιού»(?)
6.Ποιός πληρώνει τον βαρκάρη?... ποιός πληρώνει την όλη διαδικασία της "υπόσχεσης" του πρώην συνεργάτη?
Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πολλά περισσότερα, ο καθένας ας σκεφτεί και ας κρίνει.
Παρεμπιπτόντως δείτε και κάτι σχετικό με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους αιρετούς της, κλικ εδώ: Φτωχή Τοπική Αυτοδιοίκηση με πλούσιους αιρετούς.
Και το τι συμβαίνει γύρω στα του "οίκου μας", εδώ: Σωτήρες πάνε και έρχονται!
Και κάποιες από τις προτάσεις μας εδώ: Κεφάλαιο Τουρισμός: είναι στο "Χέρι Μας"... Τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails